Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Евтино сместување во хостел АРС, соби по најниски цени


Цена: по договор  | Категорија: Останати недвижности | Град: Скопје


Вид: Изнајмувам | Датум: 06.12.2017 | Време: 16:54:58 зачувај го огласот


Туристички посети или бизнис средби во Скопје, Р. Македонија. Престојувајте во АРС Ноќевалиште кое се наоѓа на падините на Водно на само 2,5 км од центарот на Скопје. Уживајте во прекрасниот поглед и чистиот планински воздух, како и одличните услови за одмор на мирна и безбедна локација, по најповолни цени. Вашиот престој ќе го збогатат и уникатните уметнички дела кои допринесуваат за прекрасната атмосфера во еднокреветните, двокреветните и трикреветните соби.
Сите соби се опремени со:
Кабелска телевизија и ТВ уред;
Клима уред;
WiFi интернет;
Ноќевање - соба за едно лице ------ 1000 ден. 17е.
Ноќевање - соба за две лица -------- 1200 ден. 20 е
Ноќевање - соба за три лица --------- 1800 ден. 30 е.
Ноќевање - соба за черири лица ---- 2400 ден 40 е.
Слободен паркинг.
Информации и резервации:
тел: +389 71 816 518
пошта: arsnokevaliste@gmail.com
Такси служба ГЛОБАЛ 070 515 180
Најблиски Амбасади: Австрија 300 м; Р.Чешка (конзулат) 400 м; Германија 700 м; Р.Србија 600 м; Р.Хрв
Copyright © 2011 NovPazar.com. All rights reserved.