Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Изнајмувам празен стан во Центар


Цена: 250 EUR | Категорија: Станови | Град: Скопје


Вид: Изнајмувам | Датум: 12.10.2017 | Време: 23:04:46 зачувај го огласот


Изнјамувам празен стан во Центар, на Максим Горки, спроти Соборен Храм.
Copyright © 2011 NovPazar.com. All rights reserved.