Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

КОТЕЛ ЗА ПАРНО


Цена: по договор  | Категорија: Други апарати за домаќинство | Град: Скопје


Вид: Продавам | Датум: 12.10.2017 | Време: 18:44:15 зачувај го огласот


Котел за парно „ЦЕНТРАЛ 23“ СО ТЕРМО ВЕНТИЛ ПУМПА И ЕКСПАНЗОНЕН ЛОНЕЦ. (на дрва)
Copyright © 2011 NovPazar.com. All rights reserved.