Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

СЕ ПРОДАВА 3-СОБЕН СТАН ВО КАРПОШ 2


Цена: 51000 EUR | Категорија: Станови | Град: Скопје


Вид: Продавам | Датум: 22.07.2017 | Време: 23:13:26 зачувај го огласот


ВО КАРПОШ 2 ВО БЛИЗИНА НА ДРАМСКИ И ТИНЕКС МАРКЕТ СЕ ПРОДАВА СТАН ОД 47М2 СТАНБЕНА СО ДОГРАДЕНА ТЕРАСА ОД 20М2+4М2 ОРИЕНТИРАН ЈУГ, ИМА И ПОДРУМ ОД 4М2, БЕЗ ПАРНО СО 3 СОБИ ЗАСЕБНИ СО МОЖНОСТ ЗА УШТЕ ЕДНА СПАЛНА,НА 4/5 КАТ, БЕЗ ЛИФТ, СО ИЛ. Ш.5691
ВЛАДО И ВИКИ: 070260529,070361470Прати e-mailПрепорачај на пријател

Copyright © 2011 NovPazar.com. All rights reserved.