Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

"SKOPJE CITY GARDEN"-EKSKLUZIVEN STANBEN OBJEKT


Цена: 1150 EUR | Категорија: Станови | Град: Скопје


Вид: Продавам | Датум: 19.06.2017 | Време: 17:58:43 зачувај го огласот


Во тек е изградбата на новиот ексклузивен станбен проект - "Skopje City Garden"лоциран до"City Mall"во Карпош 3, распространет помеѓу ул.Манапо,Љубљанска и бул.Партизански Одреди и Илинденска. Продажба на гарсоњери од 30м/2, двособни станови од 50м/2, трособни станови од 67м/2-73м/2 и четворособни станови од 85м/2-95м/2-105м/2, опремени по нај современи Европски стандарди. ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ НА- 071 304 227.
Copyright © 2011 NovPazar.com. All rights reserved.