Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

СЕРВИС ЗА ЧИСТЕЊЕ


Цена: по договор  | Категорија: Услуги | Град: Скопје


Вид: Услуги | Датум: 27.07.2017 | Време: 17:33:25 зачувај го огласот


Професионален сервис за чистење нуди генерално чистење на станови, хемиско на тапациран мебел, перење на теписи,машинско чистење на подови,чистење на прозори, чистење и одржување на базени, фасади и сл.
Нудиме квалитно, економично и дискретно одржување на хигиена во вашиот станбен и деловен простор.Ваше е само да се јавите!
Copyright © 2011 NovPazar.com. All rights reserved.